Zamknij
REKLAMA

REKLAMA
08:42, 13.12.2018
Pierogi na rodzinnym, świątecznym stole to jedna z tradycyjnych potraw, której nie może zabraknąć podczas wigilijnej kolacji. Delikatne, wypełnione po brzegi farszem ze świątecznej ryby i polskich grzybów, polane koperkowo-orzechowym masełkiem smakują obłędnie i z pewnością będą hitem Wigilijnej kolacji. Zapraszamy na http://szalonakuchniaewelinyp.blogspot.com/
09:28, 11.12.2018
Szlachetne, delikatne mięso z dodatkiem niezwykle aromatycznego, pachnącego rozmarynem sosu żurawinowego to doskonała propozycja na uroczysty świąteczny obiad w gronie najbliższych. Więcej przepisów Eweliny Pędzikowskiej na http://szalonakuchniaewelinyp.blogspot.com/
11:35, 09.12.2018
- Słodkie, lekko ciągnące szyszki z preparowanego ryżu i słynnych cukierków są zdecydowanym smakiem mojego dzieciństwa, wspomnieniem świąt Bożego Narodzenia w moim rodzinnym domu - mówi Ewelina Pędzikowska. - Coraz bliżej święta, zapraszamy na mojego bloga, próbujcie w swoich kuchniach dobre przepisy.
2
07:30, 07.12.2018
Pachnące przyprawami korzennymi i cynamonem ciasto połączone z orzeźwiającym musem ze świeżych pomarańczy i polane delikatną mleczną czekoladą to ciekawa propozycja dla fanów piernika, której trzeba spróbować. Więcej przepisów na http://szalonakuchniaewelinyp.blogspot.com/
07:23, 06.12.2018
Pierogi z kapustą i grzybami na moim rodzinnym, świątecznym stole to jedna z tradycyjnych potraw, której nie może zabraknąć podczas wigilijnej kolacji. Przepis przedstawia Ewelina Pędzikowska http://szalonakuchniaewelinyp.blogspot.com/
12:58, 04.12.2018
Pierogi na rodzinnym, świątecznym stole są tradycją, której nie może zabraknąć podczas wigilijnej kolacji. Kruche, wypełnione pieczarkowym farszem są idealne do świątecznego czerwonego barszczu lub zupy grzybowej. Więcej przepisów na święta szukaj na https://szalonakuchniaewelinyp.blogspot.com/
07:44, 03.12.2018
W grudniu Ewelina Pędzikowska, kutnowska kulinarna blogerka proponuje w eKuchni przepisy na świąteczny stół. Sprawdźcie je! Dziś aromatyczna, pachnąca przyprawami pieczona szynka to moja propozycja domowej, świątecznej wędliny. Świetnie smakuje w kanapce, sprawdzi się również w roli przekąski na świątecznym lub imprezowym stole.
12:00, 01.12.2018
Pachnące słodkimi jabłkami i cynamonem ciasto na puszystym biszkopcie, połączone z delikatną, słodką masą kajmakową i chrupiącymi kawałkami migdałów to moja wersja tradycyjnej szarlotki, która idealnie pasuje do małej czarnej w gronie najbliższych.
07:29, 29.11.2018
Kolorowa imprezowa sałatka, która sprawdzi się również jako drugie śniadanie, przygotowana na bazie paluszków krabowych, kukurydzy, czerwonej fasoli, czarnego ryżu, świeżego szczypiorku i ugotowanych na twardo jajek.
08:17, 27.11.2018
Aromatyczna rolada ze szpinakiem to doskonały pomysł zarówno na obiad jak i na imprezową przekąskę. Rewelacyjnie sprawdza się również na kanapki. Zajrzyj na blog kulinarny Eweliny Pędzikowskiej http://szalonakuchniaewelinyp.blogspot.com/
07:50, 20.11.2018
Niezwykle aromatyczna zupa przygotowana na bazie słodko - ostrego pora, sycącego mielonego mięsa, podana z chrupiącymi złocistymi grzankami to doskonały pomysł szybki, mocno rozgrzewający obiad na jesienne i zimowe dni. Ewelina Pędzikowska gotuje na https://szalonakuchniaewelinyp.blogspot.com
07:34, 17.11.2018
Kawowe ciasto o smaku włoskiego deseru na bazie migdałowego likieru, które idealnie komponuje się z orzeźwiającymi brzoskwiniami i aksamitnym kremem. Całość smakuje obłędnie i szybko znika przy małej czarnej w gronie najbliższych. Ewelina Pędzikowska zaprasza na swoją stronę https://szalonakuchniaewelinyp.blogspot.com/
10:46, 15.11.2018
Aromatyczna karkówka z nieziemskim, pachnącym sosem na bazie leśnych grzybów i wyrazistej słodko-ostrej cebuli. Całość idealnie współgra z wyczuwalną nutą świeżego tymianku. Smacznego życzy Ewelina Pędzikowska https://szalonakuchniaewelinyp.blogspot.com/
11:20, 13.11.2018
Rozgrzewające spaghetti z kawałkami kurczaka, aromatycznym sosem z dyni pachnącym cebulką, aromatycznym czosnkiem i wyrazistymi suszonymi pomidorami to świetny pomysł na szybkie w przygotowaniu i pełnowartościowe danie na listopadowy obiad.
07:38, 08.11.2018
Prawdziwy, pozbawiony konserwantów i polepszaczy smaku chlebek pachnący świeżą bazylią, z delikatnym posmakiem dyni to świetna propozycja tego tradycyjnego domowego wypieku w nowatorskiej odsłonie.
REKLAMA
© ekutno.pl | Prawa zastrzeżone