Zamknij
08:20, 09.06.2017

W ostatni wtorek w Zespole Szkół Zawodowych Nr 2 im. dr. A. Troczewskiego w Kutnie odbył się konkurs kulinarny „Gotuj z Hortexem”, w którym uczestniczyli uczniowie klasy I Zasadniczej Szkoły Zawodowej kucharz. Zadanie konkursowe polegało na przygotowaniu zupy kremu z zielonego groszku, dania z ryżem i mięsem drobiowym oraz truskawkowego tiramisu w czasie 120 minut. W czasie konkursu uczniowie byli oceniani za przygotowanie stanowiska pracy, przestrzeganie zasad bezpieczeństwa, technikę wykonania potrawy, jej wygląd i kompozycję. Jury dokonało również oceny organoleptycznej gotowych potraw. W skład komisji oceniającej weszli: dyrektor Urszula Macioszczyk, Przemysław Ślega - przedstawiciel firmy „HORTEX”, Julita Ryś - kierownik szkolenia praktycznego oraz nauczyciele przedmiotów zawodowych: Anna Sujecka i Joanna Andrzejewska.

Jeżeli Twój wizerunek przypadkowo znalazł się na tych fotografiach, a nie wyraziłeś na to zgody, prosimy zgłoś to na adres: redakcja@ekutno.pl

komentarz(0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz


Dodaj komentarz

🙂🤣😐🙄😮🙁😥😭
😠😡🤠👍👎❤️🔥💩 Zamknij

Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu ekutno.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas redakcja@ekutno.pl lub użyj przycisku Zgłoś komentarz