Zamknij
10:26, 14.04.2017

Z eKuchnią przed Wielkanocą wypada być za pan brat dlatego świątecznie zwiększamy częstotliwość publikacji przepisów Eweliny Pędzikowskiej, bo mogą się przydać w kutnowskich kuchniach. Zapraszamy na Zimna, kolorowa przystawka z galaretki w kształcie świątecznej babki z szynką, jajkiem i warzywami nie tylko świetnie smakuje, ale z pewnością będzie efektowną ozdobą Wielkanocnego stołu. Składniki: 3 jajka 300g szynki konserwowej 150g zielonego groszku (może być mrożony) 140g ugotowanej marchewki 150g kukurydzy konserwowej 8 łyżeczek żelatyny 1200ml bulionu drobiowego

Jeżeli Twój wizerunek przypadkowo znalazł się na tych fotografiach, a nie wyraziłeś na to zgody, prosimy zgłoś to na adres: redakcja@ekutno.pl

komentarz(0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz