Zamknij
14:29, 13.04.2017

Kolorowa sałatka z delikatną wędzoną rybą, która idealnie komponuje się z ostrą czerwoną cebulą, jajkami, żółtym serem, pachnącym szczypiorkiem i chrupiącą rzodkiewką to nowa propozycja Eweliny Pędzikowskiej kutnowskiej kulinarnej blogerki. Składniki: 300g obranej z ości makreli 1 czerwona cebula 7 jajek 300g żółtego sera 10 rzodkiewek 1 pęczek szczypiorku 4 łyżki majonezu sól pieprz

Jeżeli Twój wizerunek przypadkowo znalazł się na tych fotografiach, a nie wyraziłeś na to zgody, prosimy zgłoś to na adres: redakcja@ekutno.pl

komentarz(0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz


Dodaj komentarz

🙂🤣😐🙄😮🙁😥😭
😠😡🤠👍👎❤️🔥💩 Zamknij

Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu ekutno.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas redakcja@ekutno.pl lub użyj przycisku Zgłoś komentarz