22 listopada nauczyciel przedmiotów zawodowych w „Troczewskim” – Emilia Durka po raz trzeci uczestniczyła jako członek jury w XI edycji Ogólnopolskiego Konkursu Gastronomicznego „Kuchnia Polska na Mazowszu 2019.” Rywalizacja kucharzy odbyła się w Zespole Szkół Spożywczo – Gastronomicznych w Warszawie.
Obok Emilii Durki w komisji degustacyjnej zasiadali wybitni szefowie kuchni: Andrzej Bryk, Grzegorz Goleń, Gieno Mientkiewicz, Maciej Bartoń, Cezary Powała oraz Grzegorz Górnik.
Dla nauczyciela przedmiotów zawodowych było to duże wyróżnienie i możliwość zdobycia jeszcze większego doświadczenia w gastronomii.
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu ekutno.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas redakcja@ekutno.pl lub użyj przycisku Zgłoś komentarz
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz