Nadzorowanie pracy podległych pracowników oraz firm zewnętrznych w celu realizacji planów produkcyjnych na podległych wydziałach.
Nadzorowanie prawidłową pracą zespołu.
Nadzorowanie prawidłowego wykorzystania maszyn i zasobów ludzkich.
Realizacja terminowości szkoleń pracowników podległych.
Kontrolowanie przestrzegania przepisów bezpieczeństwa żywności i BHP.
Zamawianie, utrzymanie i kontrola stanów magazynowych materiałów wykorzystywanych przy produkcji.
Współpraca z innymi działami wewnątrz firmy oraz firmami zewnętrznymi w celu realizacji powierzonych zadań.
Godzina zakończenia pracy: 22:45
- czyszczenie, konfekcjonowanie i kalibracja jelit wieprzowych;
- rozbieranie ośrodków wszystkich rodzajów zwierząt rzeźnych;
- skórowanie ręczne i mechaniczne;
- ostrzenie i konserwowanie narzędzi stosowanych przy rozbiorze i wykrawaniu takich jak: tasak rzeźnicki.
Sumienne wykonywanie delegowanych zadań,czyszczenie odlewów z masy formierskiej,odbijanie układów wlewowych. Dbałość o zachowanie wysokiej jakości produktu końcowego.