Zamknij
11:28, 26.01.2017

We wtorki w eKuchni się odchudzamy, a zawsze w czwartek próbujemy nowych smaków z szalonej kuchni Eweliny Pędzikowskiej Takie ciasto to znakomita propozycja dla fanów deserów z brzoskwiniami w każdej postaci. Łączy w sobie tradycyjny kakaowy smak, galaretkę i pyszną masę czekoladową. Całość oblana polewą czekoladową zadowoli każdego łasucha. Składniki: Biszkopt : 4 jajka 1/2 szklanki mąki pszennej 1 łyżka mąki ziemniaczanej 3/4 szklanki cukru 1 łyżeczka cukru wanilinowego 1 łyżeczka proszku do pieczenia 3 łyżeczki kakao szczypta soli olej

Jeżeli Twój wizerunek przypadkowo znalazł się na tych fotografiach, a nie wyraziłeś na to zgody, prosimy zgłoś to na adres: redakcja@ekutno.pl

komentarz(0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz