Pielęgnowanie terenów zielonych znajdujących się na terenie spółki,koszenie i wywóz trawy, w okresie zimowym odśnieżanie i posypywanie chodników,wykonywanie innych poleceń.
- wykonywanie poleceń szefa kuchni i właściciela restauracji;
- wstępne przygotowywanie posiłków;
- dbanie o czystość miejsca pracy;
- obieranie warzyw i owoców.
Zakres wykonywanych zadań:
-obsługa komputera
-obsługa drukarki
-pomoc logistyka
-pomoc w organizacji pracy biura
-wprowadzanie danych do systemu
-przygotowanie sprawozdań,raportów
Rodzaj kwalifikacji lub umiejętności zawodowych pozyskanych przez bezrobotnego:
-umiejętność obsługi urzadzeń biurowych
-umiejętność pracy w zespole
-zapoznanie się z branżą logistyczną
Czyszczenie jelit, w tym ich przelewanie, przeprowadzanie obróbki, konfekcjonowanie i kalibracja (sortowanie) osłonek naturalnych na wyroby wędliniarskie
Prowadzenie terapii zajęciowej z uczestnikami,diagnozowanie możliwości i potrzeb uczestników,opracowywanie programów terapii i ewaluacja programu terapii,dokumentowanie pracy.