Zamknij
REKLAMA

REKLAMA
07:34, 17.11.2018
Kawowe ciasto o smaku włoskiego deseru na bazie migdałowego likieru, które idealnie komponuje się z orzeźwiającymi brzoskwiniami i aksamitnym kremem. Całość smakuje obłędnie i szybko znika przy małej czarnej w gronie najbliższych. Ewelina Pędzikowska zaprasza na swoją stronę https://szalonakuchniaewelinyp.blogspot.com/
10:46, 15.11.2018
Aromatyczna karkówka z nieziemskim, pachnącym sosem na bazie leśnych grzybów i wyrazistej słodko-ostrej cebuli. Całość idealnie współgra z wyczuwalną nutą świeżego tymianku. Smacznego życzy Ewelina Pędzikowska https://szalonakuchniaewelinyp.blogspot.com/
11:20, 13.11.2018
Rozgrzewające spaghetti z kawałkami kurczaka, aromatycznym sosem z dyni pachnącym cebulką, aromatycznym czosnkiem i wyrazistymi suszonymi pomidorami to świetny pomysł na szybkie w przygotowaniu i pełnowartościowe danie na listopadowy obiad.
07:38, 08.11.2018
Prawdziwy, pozbawiony konserwantów i polepszaczy smaku chlebek pachnący świeżą bazylią, z delikatnym posmakiem dyni to świetna propozycja tego tradycyjnego domowego wypieku w nowatorskiej odsłonie.
06:27, 06.11.2018
Puszyste domowe bułeczki o pięknym złocistym kolorze, bez konserwantów, żadnych ulepszaczy, z mocno wyczuwalnymi ziołami i aromatycznym czosnkiem. Jest to idealna propozycja dla lubiących zdrowe, domowe wypieki i doskonały przysmak w piknikowym koszyczku niezbędnym podczas rodzinnych wyjazdów, ale też jesienią znakomite drugie śniadanie.
12:13, 03.11.2018
Słodkie, kruche ciasto z orzechową, chrupiącą kruszonką, z orzeźwiającymi jabłkami uprażonymi z dodatkiem aromatycznego cynamonu to bardzo smaczny pomysł na jesienny deser do kawy w gronie najbliższych. W eKuchni piecze jak zawsze w soboty Ewelina Pędzikowska. Wejdź na jej kulinarnego bloga
07:43, 30.10.2018
Pieczone gołąbki nie lecą same do gąbki, mówi przysłowie czyli nic w życiu nie przychodzi bez trudu, bez działania. Jednak w eKuchni dzieją się cuda. Ewelina Pędzikowska gotuje a my jemy :)
12:43, 27.10.2018
Mięciutkie, puszyste babeczki ze śliwkami i chrupiącą kruszonką to doskonały pomysł na deser z wykorzystaniem sezonowych owoców. Rozpływają się w ustach i szybko znikają przy małej czarnej z najbliższymi. Ewelina Pędzikowska zaprasza do eKuchni i na swojego kulinarnego bloga https://szalonakuchniaewelinyp.blogspot.com/
07:44, 25.10.2018
Krem z dyni, pomarańczy i z nutą kardamonu to znakomita propozycja na jesienne chłody, które dość nieoczekiwanie nami zawładnęły. Gęsty, aromatyczny krem z dyni, dojrzewających w słońcu pomarańczy, marchwi, z dodatkiem wyrazistego kardamonu oraz chrupiących pestek dyni to świetna kulinarna w programie zbliżającego się Halloween.
13:51, 23.10.2018
Szybka w przygotowaniu, kolorowa sałatka na bazie bogatej w żelazo, cynk i zawierającej wysokojakościowe białko wątróbki, świeżych, soczystych owoców, i chrupiącego słonecznika to świetny pomysł na pełnowartościowy, lekki obiad. Poleca Ewelina Pędzikowska https://szalonakuchniaewelinyp.blogspot.com/
08:45, 20.10.2018
-Tradycyjne ciasto z przepisu mojej babci na bazie kaszy manny, która idealnie komponuje się z orzeźwiającym, słodkim musem z gruszek - mówi Ewelina Pędzikowska, kutnowska kulinarna blogerka.
06:39, 18.10.2018
Dżem z pigwy to obowiązkowa pozycja w mojej kuchni w okresie jesienno – zimowym. Pigwa zawiera bowiem dużo witaminy C oraz wiele innych witamin, a także pierwiastki mineralne, które skutecznie wzmacniają odporność organizmu i wspomagają układ odpornościowy w walce z grypą i przeziębieniem. Dżem z pigwy jest również znakomitym dodatkiem do zimowej herbaty.
07:40, 16.10.2018
Mięsny pasztet z pieczarkami to nasz domowy specjał, który gości często na naszych stołach. Prawdziwy pasztet to świetna propozycja zimnej imprezowej przekąski na domowych uroczystościach, która także idealnie zastąpi wędlinę w przygotowanych do szkoły czy pracy kanapkach.
10:27, 13.10.2018
Torcik kokosowo – malinowy jest doskonałym wyborem dla tych, którzy lubią połączenie orzeźwiających, kwaskowych, dojrzewających w słońcu malin z niezwykle zjawiskowym, słodkim ale delikatnym smakiem kokosu. Ewelina Pędzikowska zaprasza na swój blog po więcej przepisów https://szalonakuchniaewelinyp.blogspot.com/
07:10, 11.10.2018
Filet z kurczaka przygotowany w postaci roladek, który doskonale komponuje się z wyrazistym, lekko ostrym smakiem niebieskiego sera pleśniowego. To wszystko idealnie współgra ze słodkością pieczonej śliwki, całość aromatycznie pachnie i wyśmienicie smakuje.
REKLAMA
© ekutno.pl | Prawa zastrzeżone