Zamknij
REKLAMA

Biesiadowanie z piecem do pizzy (piecem chlebowym)

Data dodania: 2018-05-12 14:52:47

Opis

Najlepszym i najzdrowszym urządzeniem do biesiadowania jest piec do pizzy. Wewnątrz domu może być zamontowany w salonie w obudowie kominkowej (samodzielnie lub obok wkładu kominkowego), także w pomieszczeniu kuchennym. Dzięki posiadaniu wysokiej jakości izolacji cieplnej wokoło siebie, może być posadowiony nawet bezpośrednio na blacie kuchennym lub wbudowany w ciąg mebli. W wersji z podstawą i kółkami może być użytkowany na balkonie, tarasie, także w altanie, pergoli, jako wolno stojący w ogrodzie lub (bez podstawy) zabudowany w murowanym kompleksie gastronomicznym. Piec do pizzy bez podstawy można z powodzeniem przewieźć na pace samochodu na imprezę w inne miejsce. Dostępny jest w wielu wielkościach komory pieczenia. W najmniejszym można upiec jednorazowo jedną pizzę, w największym 5 sztuk, a w wersji profesjonalnej (dla pizzerii, cateringu) nawet 8 sztuk naraz lub 8 kg chleba. Charakteryzuje się rewelacyjnie krótkim czasem rozruchu. Już po 15-20 minutach od rozpalenia można go z powodzeniem użytkować. Jedną pizzę piecze 1,5 minuty. Trzeba więc mocno się uwijać, by nawet najmniejszy z tych pieców efektywnie wykorzystać. Każdy piec do pizzy, dzięki opatentowanej technologii FornInox, jest doskonałą maszyną do gotowania i pieczenia. Rozpalanie i obsługa jego, w porównaniu do tradycyjnego pieca chlebowego murowanego przez zduna, jest banalnie prosta, łatwa i przyjemna. Nawet największy laik i amator w krótkim czasie staje się profesjonalistą. Dzięki zastosowaniu innowacyjnej technologii wykonania pieca, pieczenie i gotowanie w nim jest łatwiejsze od użytkowania zwykłego grilla. W porównaniu do murowanego pieca chlebowego spala o 2/3 mniej opału, a uzyskuje dużo wyższą temperaturę. Jest bardzo ekonomiczny, wydajny i niezawodny. To piec uniwersalny. Idealny do pizzy i do pieczenia chleba, niezastąpiony do przygotowywania całych kilku daniowych obiadów i kolacji, ze względu na bardzo szybkie przygotowanie go do pracy. Z jego udziałem można odkryć prawdziwe smaki legendarnych tradycyjnych potraw włoskich, których przepisy można znaleźć w internecie. Doskonale zresztą nadaje się do wszystkiego, od przystawek po słodycze. Rewelacyjnie gotuje i piecze. Jest niedościgły w przepysznym przygotowywaniu potraw. Żadne inne kuchenne urządzenie grzewcze nie jest w stanie przygotować tak wysublimowanych i subtelnych smaków różnych potraw. Nie jest w stanie także przyrządzić tak aromatycznych, kruchych, delikatnych i soczystych mięs, czy pysznego wyrośniętego pieczywa, delikatnego w środku, a jednocześnie o przypieczonej smakowitej skórce. Cała tajemnica doskonałości potraw z pieca do pizzy tkwi w potrójnym oddziaływaniu wytworzonej w nim energii na te potrawy w postaci promieniowania, przenikania i konwekcji. To potrójne oddziaływanie występuje tylko w piecu do pizzy (piecu chlebowym). Opalanie drewnem nadaje potrawom niepowtarzalny smak i aromat. Dzięki specjalnym profesjonalnym przystawkom, można w nim nawet grillować wszystko, co tylko się da. Przystawki te jeszcze bardziej rozszerzają wszechstronność wykorzystania tego pieca do pizzy. Nie ma praktycznie potrawy, której nie udałoby się w nim przyrządzić. Piec do pizzy, posiadając te wszystkie walory, sprawia, że magiczne chwile z rodziną i przyjaciółmi są jeszcze bardziej wyjątkowe. Jeżeli już go mamy w domu, to wtedy każda impreza typu: imieniny, urodziny, domówka, przyjęcie, uroczysty obiad lub kolacja, czy nawet cocktail party, stanie się automatycznie wyśmienitą ucztą. Smakołyki wydobywane z pieca do pizzy zachwycą bez wyjątku każdego uczestnika biesiady i na zawsze zakodują mu się w pamięci. Za potrawami z pieca do pizzy przepadają wszystkie dzieci. Do każdego pieca do pizzy można zakupić w opcji profesjonalne oprzyrządowanie i oryginalne akcesoria, jakie tylko są potrzebne do obsługi pieca i do sprawnego przygotowywania potraw.
Na fali ekologii, coraz większą popularność we Włoszech i na świecie zdobywają gazowe piece do pizzy. Są to piece nowej generacji, coraz częściej wykorzystywane w pizzeriach, jak i przez prywatnych użytkowników. Są wygodniejsze i czystsze w użytkowaniu, nie wytwarzają dymu, tylko rozsiewają wokół siebie aromat gotowanych i pieczonych potraw. W ciasnej zabudowie są mniej uciążliwe dla przewrażliwionych sąsiadów, utyskujących na rozchodzący się po okolicy dym (nawet aromatyczny). Bez użycia zapałek, włącznikiem piezoelektrycznym, można je szybko uruchomić, pokrętłem regulować wygodnie ich mocą, bardzo szybko wyłączyć. Są kompaktowe, lekkie i wydajne.
Więcej informacji pod telefonami: 68 3273341, 606756498 i na stronie internetowej firmy www.salonsobkowiak.pl

Kontakt ze sprzedającym

683Pokaż numer

Promuj to ogłoszenie
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Szanowna Użytkowniczko, Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zacznie obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (określane jako "RODO", "ORODO", "GDPR" lub "Ogólne Rozporządzenie o Ochronie Danych").

Kto będzie administratorem Twoich danych?

Po dniu 25 maja 2018 roku administratorami danych będzie firma eKutno.pl Aleksandra Rzadkiewicz, oraz nasi Zufani Partnerzy, z którymi stale współpracujemy. Celem również dostosowywanie reklam, które widzisz na naszej stronie do Twoich preferencji oraz wykonywanie różnych badań mających na celu polepszanie usług internetowych i dostosowywanie ich do potrzeb użytkowników. Szczegółowe informacje znajdują się w polityce prywatności.

Jaki jest cel przetwarzania danych?

Dane osobowe są zbierane w ramach korzystania przez naszych Użytkowników z naszej strony internetowej wraz z funkcjonalnościami na niej udostępnianych ,w tym zapisywanych w plikach cookies, które są instalowane na naszej stronie przez nas oraz naszych Zaufanych Partnerów.
Współpraca ta ma na celu :

  • dopasować treści stron i ich tematykę do preferencji Użytkowników,
  • dostosowywać wyświetlane reklamy do potrzeb i zainteresowań Użytkowników,
  • wykonywanie badań i analiz służacych polepszaniu naszych usług internetowych,
  • zapewnić bepieczeńswto usług,

Komu możemy przekazać dane?

Zgodnie z obowiązującym prawem dane mogą zostać przekazywać podmiotom przetwarzającym je na nasze zlecenie, np.agencjom marketingowym, podwykonawcom naszych usług , Zaufanym Partnerom oraz podmiotom uprawnionym do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa np. sądom lub organom ścigania, gdy wystąpią z żądaniem w oparciu o stosowną podstawę prawną. Informujemy, że na naszej stronie internetowej dane o ruchu użytkowników zbierane są przez naszych Zaufanych Partnerów.

Jakie możesz zarządzać swoimi danymi?

Masz między innymi prawo do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania. Możesz także wycofać zgodę na przetwarzanie danych osobowych, zgłosić sprzeciw oraz skorzystać z innych praw wymienionych szczegółowo w polityce prywatności. Tam też znajdziesz informacje jak to zrobić.

Zaznacz przycisk „Zgadzam się” jeśli wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych podanych w formularzu przez eKutno.pl Aleksandra Rzadkiewicz i naszych Zaufanych Partnerów jako administratora danych osobowych, w celach marketingowych, które obejmują także niezbędne działania analityczne i zestawianie w profile marketingowe na podstawie aktywności na stronie internetowej zgodnie z bezwzględnie obowiązującymi przepisami prawa. Wyrażenie zgody jest dobrowolne , masz prawo do dostępu do swoich danych, ich poprawiania, a także wycofania udzielonej zgody w dowolnym momencie, a także o pozostałych kwestiach wynikających z art. 13 RODO, dostępnych w Polityce prywatności.

Zgadzam sięNie teraz
© ekutno.pl | Prawa zastrzeżone